Beschrijving
Mix van vruchten en griesmeel.
Maak in een handomdraai heerlijke griesmeelpudding.
Voedingswaarde
Energie kJ | 1511 kJ/100 g |
Energie kcal | 357 kcal/100 g |
Vetten | 2,1 g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 g/100 g |
Koolhydraten | 75,8 g/100 g |
Waarvan suikers | 44,0 g/100 g |
Eiwitten | 5,3 g/100 g |
Zout | 0,013 g/100 g |
Ingrediënten
TARWEgriesmeel, Suiker, Rozijnen, Kersen (kersen, glucose-fructosesiroop, suiker, zuurteregelaar (E330), conserveermiddel (E202, E220 (SULFIET)), kleurstoffen (E120, E133, E150a)), Sinaasappel (sinaasappel, glucose-fructose siroop, suiker, zuurteregelaar (E330)), Citroen (suiker, citroen, gemodificeerd aardappelzetmeel), Katoenzaadolie, Emulgator (E414), Aroma, Maltodextrine
Vruchtengriesmeel recept
Breng 1 liter (volle) melk aan de kook. Voeg al roerend de 200 gram vruchtengriesmeel toe. Laat het ongeveer 7 minuten doorkoken tot dat het geheel is op gedikt. Tot die tijd goed blijven roeren.
Spoel een bak, kom of vorm om met koud water. Giet de vruchtengriesmeel hier in, en laat het geheel goed afkoelen en opstijven.
Eet smakelijk!