Beschrijving
Puur natuur, meer uitleg hebben deze abrikozen niet nodig.
De abrikozen zijn geplukt, ontdaan van de pit en vervolgens gedroogd. Net als de gezwavelde abrikozen, hebben deze door het drogingsproces de vitamine C verloren. Maar alle andere goede voedingstoffen die ook in verse abrikozen aanwezig zijn, zijn wel behouden. Zoals vitamine A, B1, B2, B6, ijzer, fosfor, calcium, kalium, magnesium, foliumzuur, zink en goede vezels.
Voedingswaarde
Energie kJ | 1203 kJ/100 g |
Energie kcal | 285 kcal/100 g |
Vetten | 0,0 g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0,0 g/100 g |
Koolhydraten | 59,0 g/100 g |
Waarvan suikers | 56,0 g/100 g |
Eiwitten | 5,0 g/100 g |
Zout | 0,064 g/100 g |
Ingrediënten
Abrikozen